Távirányító javítás

  • 4

Távirányító javítás

Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót.

Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes.

Legvégül a legkomolyabb hiba: a paneltörés. Talán nincs olyan készülék ami annyiszor leesik, mint a távirányító. Repül, ha elalszunk és kiesik a kezünkből és a koppanására ébredünk fel. Ugye ismerős a történet. A paneltörés is javítható lehet, de ha nem, akkor beszerzünk önnek egy új eredeti vagy azzal megegyező távirányítót.

Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

 

 


4 Comments

Hazsik Szonja

2018-03-02 at 12:34 du.

Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy leontottem a tv taviranyitot(philips márkájú) vizzel és most nem működik, kiszaritottam,rizsbe tettem hátha segít,de egyelőre meg nem tudom,hogy segíteni fog e. Mennyiért tudnátok megcsinalni? Már ha egyáltalán meg lehet.
Köszönöm szépen előre is!

Bökény Attila

2018-07-06 at 6:32 du.

Onkyo RC295S távirányítót kéne javítani. A power gomb csak nehezen a hangerő csökkentő pedig egyáltalán nem működik
A javítás esetleg megvárható?
Válaszukra várva
Üdvözlettel
Bökény Attila

    szerviz

    2018-07-07 at 8:39 du.

    Üdvözlöm!

    Sürgős esetben 1 óra múlva jöhet érte.

Küldjön egy üzenetet